Skip to main content

Το 1965, ο Ιωάννης Κονδύλης, ιδρυτής της εταιρείας, ξεκινά την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον τομέα της εμπορίας και αντιπροσώπευσης επαγγελματικού εξοπλισμού. Σε ένα χώρο παραγωγής μόλις 150 τ.μ. στην οδό Γεροκωστοπούλου, στο κέντρο της Πάτρας, η επιχείρηση επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή, την προμήθεια και την εγκατάσταση επαγγελματικού εξοπλισμού, με ιδιαίτερη έμφαση στους χώρους εστίασης.

Το 1994, τη σκυτάλη παίρνουν οι γιοι του, Θοδωρής και Αλέξης Κονδύλης, αναλαμβάνοντας την επιχείρηση και φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης. Το 2000, η εταιρεία μετονομάζεται σε Αφοί Κονδύλη Ο.Ε., και υπό τη νέα ηγεσία της, κλείνει στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς οίκους και διευρύνει το πεδίο δράσης της, απευθυνόμενη σε νέες αγορές και περιοχές. Η εταιρία προσανατολίζεται στην ανάληψη ολοκληρωμένων projects επαγγελματικού εξοπλισμού από το σχεδιασμό των χώρων και την υλοποίηση όλων των απαραίτητων κατασκευών και υποδομών, έως την διακόσμηση των καταστημάτων.

Στα τέλη της δεκαετίας του '90, η εταιρεία αποκτά τον διακριτικό τίτλο Tech-Cool Kondilis και μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ρίο. Ο νέος αυτός χώρος διαθέτει προηγμένα μηχανήματα μεγάλης δυναμικότητας και ειδικευμένο προσωπικό στην επεξεργασία μετάλλων και ξύλου, ενώ παράλληλα γίνεται χρήση καινοτόμων υλικών. Οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης γραφεία διοίκησης και εκθεσιακό χώρο προϊόντων και εμπορευμάτων.

Το 2008, η Tech-Cool Kondilis εφαρμόζει έναν στρατηγικό σχεδιασμό που στοχεύει στην καθετοποίηση των υπηρεσιών της, τον διπλασιασμό της παραγωγικής της δυναμικότητας, την επέκταση της εμπορικής της δραστηριότητας σε νέες αγορές και την επένδυση στο marketing των προϊόντων της.

Η Tech-Cool Kondilis συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της σε όλη την Ελλάδα, υλοποιώντας σημαντικά έργα σε πανελλαδικό επίπεδο. Παράλληλα, η εταιρεία συμμετέχει σε σημαντικά κατασκευαστικά projects σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.
Με αυτόν τον τρόπο, η Tech-Cool Kondilis εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρος στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, συνδυάζοντας την πλούσια παράδοση με την καινοτομία και την εξειδίκευση.